Σελίδες

RADIO CHAT

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ! Με το ζόρι αν και δωρεάν, γέμισαν δυόμιση... πούλμαν!!





ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ...ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!!
Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με.... Τσέπελη, Γ. Παπασταματίου, Φανουράκη και Μπένη πρώτοι(και ενωμένοι) στον αγώνα και στο...ίδιο πούλμαν!


Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
*Η απουσία μας από το συλλαλητήριο ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ...αντίστασης και ευθείας ΡΗΞΗΣ με την υποκρισία, τον λαϊκισμό και τον Φαραϊσμό! Τα ΟΡΑΜΑΤΑ θέλουν ψυχή και σίγουρα όχι...Τσέπελη, Μούρκα, Παπασταματίου και τέτοιου είδους εκδρομές!Κόντρα στο πλήθος, γράφεται η ιστορία...κι έρχεται η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο!







Ούτε 1000 άτομα μπόρεσαν να μαζέψουν τρεις Μητροπολίτες της Θράκης, ένας πράσινος Περιφερειάρχες, κόμματα και σχεδόν όλοι οι Δήμαρχοι της περιοχής, στο συλλαλητήριο που οργάνωσαν χθες το βράδυ στην Κομοτηνή,...

Παρά το γεγονός ότι επισήμως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Δένδιας έχει ξεκαθαρίσει ότι «Και η αστυνομική σχολή στην Κομοτηνή και η αστυνομική σχολή στην Θράκη έχουν μετατραπεί σε προσωρινά κέντρα φιλοξενίας, και έχουμε και σχεδιασμό επέκτασης φιλοξενίας εφόσον η ελληνική κοινωνία και η τοπική κοινωνία αποφασίσει να μας βοηθήσει..», δεσμευόμενος ότι «από τον Οκτώβριο οι Αστυνομικές Σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους», οι Μητροπολίτες εξαπέλυσαν σκληρή επίθεση στο Αθηναϊκό κράτος και την Κυβέρνηση, επιχειρώντας ποιος θα...πρωτεύσει σε αφορισμούς και ρητορίες.
Στην ουσία ο πράσινος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης που ξέχασετα «προεκλογικά» του καμώματα με το Τουρκικό Προξενείο και τους εγκάθετους της Άγκυρας, προσπάθησε να οργανώσει μια προσωπική «φιέστα» βάζοντας μπροστά τους....Μητροπολίτες της περιοχής (ο ίδιος δεν απεύθυνε ούτε χαιρετισμό), η οποία ωστόσο άφησε ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορη τις τοπικές κοινωνίες!
Την ίδια ώρα δηλαδή που ο Έλληνας πολίτης και ιδίως ο Θρακιώτης βλέπουν με τρόμο την προσπάθεια αποπροσανατολισμού τους από τα καυτά κοινωνικά και οικονομικά θέματα και την ουσία του προβλήματος με τους λαθρομετανάστες....καθώς -όπως πολύ σωστά αποκάλυψε ο νυν Υπουργός κ. Δένδιας για τον προκάτοχό του- στο υπουργείο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: "Παρέλαβα σχεδιασμό για 26 κέντρα φιλοξενίας και βρήκα μόνο 200 θέσεις στην Αμυγδαλέζα"!!!!
-Δηλαδή ένα...χάος!!! Που θέλει ανατροπές και ρήξεις κι όχι.....ήξεις αφίξεις, εδώ που φτάσαμε!
Κάποιοι τραβάν στα...άκρα, ενθαρρύνοντας εμφυλιακές καταστάσεις που ειδικά στη παρούσα φάση, ευνοούν μόνο τους «γείτονες» και τις ξένες δυνάμεις!!!
Κι εμείς λέμε ΟΧΙ σε τέτοιους αποπροσανατολισμούς!!!


ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...
Σ’ αυτήν λοιπόν την προσπάθεια φτηνού λαϊκισμού από κόμματα και πολιτικούς, σίγουρα μόνο μειδιάματα προκαλούσε χθες η κοινή εμφάνιση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη με τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη στο ίδιο πούλμαν ως ....επικεφαλείς της αποστολής της Ξάνθης που περιορίστηκε τελικά παρά την έντονη με δυσκολία σε...2.5 πούλμαν!
Και με πιο απλά λόγια.
-Ο ίδιος άνθρωπος (Φώτης Καραλίδης), που ειρωνεύονταν ενώπιον Συνιστουσών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσαυγιτών, Ανεξάρτητων Ελλήνων κλπ τον Δήμαρχο Ξάνθης (λες κι έγινε η συντέλεια του κόσμου...) γιατί...κοιμόνταν στις 2 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και δεν...απαντούσε στο κινητό του, ενώ ο ίδιος ήταν...παρόν και.....αντιστεκόμενος (!), στα ΜΑΤ για την μη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, χθες το απόγευμα για το καλό του...τόπου και της Ξάνθης...
-Εμφανίστηκε στην «εκδρομή» της Κομοτηνής μαζί με τον Δήμαρχο Ξάνθης ως μια...γροθιά!!!
-Στην ουσία μια φαρσοκωμωδία για τα μάτια του πλήθους και...αναγκαστική πολιτική «συμβίωση», όταν τόσο σοβαρά θέματα θα πρέπει να συζητιούνται με νηφαλιότητα κι όχι κορώνες και εμφυλιακές καταστάσεις και το χειρότερο...!!!
-Ανέξοδες προσπάθειες αυτοπροβολής και «παλικαρισμοί»!!!
-Όταν και η πλειοψηφία των οργανωτών σε εκδηλώσεις σαν και την χθεσινή, είναι οργανωμένα μέλη των κομμάτων που απαρτίζουν την σημερινή Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά!!!!
Και μάλιστα ο Φώτης Καραλίδης εκλέχθηκε Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης...άνευ σταυρού, επειδή απλά το ΠΑΣΟΚ κέρδισε την Περιφέρεια!


ΤΣΕΠΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΜΟΥΡΚΑΣ
ΠΡΩΤΟΙ....ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! (ΚΑΤΑ ΤΙΝΟΣ;;;)
Παρά λοιπόν τις κινητοποιήσεις, παρά τις κραυγές και τους λαϊκισμούς, με το ζόρι γέμισαν ΔΩΡΕΑΝ...2.5 πούλμαν του ΚΤΕΛ Ξάνθης (δύο μεγάλα κι ένα μικρό) από την Ξάνθη, για το χθεσινό συλλαλητήριο της Κομοτηνής.
Πράσινοι και γαλάζιοι Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι (οι περισσότεροι υψηλόμισθοι και χωρίς απήχηση στην κοινωνία...), «ενώθηκαν» για να κάνουν εκδρομή μέχρι την....Κομοτηνή και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη προσπάθεια Δένδια και Κυβέρνησης Σαμαρά, που προς το παρόν τουλάχιστον, έχει υγιή απήχηση στην Ελληνική κοινωνία....
Επικεφαλής της αποστολής οι Φώτης Καραλίδης και Λάκης Στυλιανίδης και πρώτοι στον αγώνα μαζί τους...
Ο υπόδικος επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Τσέπελης που κυκλοφορεί ελεύθερος με εγγύηση (πήγε με το δικό του αυτοκίνητο), ο πρώην Πρόεδρος της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ Γιώργος Παπασταματίου (που βρίσκονται τελικά τα...»χαμένα» λεφτά;), ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Χρήστος Μούρκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης, ο Φανουράκης άνευ βέσπας και πράσινοι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Καραλίδη...
Στην Κομοτηνή βρέθηκαν επίσης από την Ξάνθη ο βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ταρενίδη, ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μπάμπης Ευστρατίου, μέλη της Χρυσής Αυγής κ.ά.
Το συλλαλητήριο χαιρέτισαν και μίλησαν, πρώτος ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και ακολούθησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος της Αλεξανδρούπολης και...ΚΑΝΕΙΣ άλλος! Στη συνέχεια (γύρω στις 20.45) όσοι μετέβησαν στην εκδρομή της Κομοτηνής με λεωφορείο ανέβηκαν σε αυτά και επέστρεψαν στη Ξάνθη. Και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί....καλύτερα!
«Μ»
(Σ.Σ. Η απουσία μας από το συλλαλητήριο ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ...αντίστασης και ευθείας ΡΗΞΗΣ με την υποκρισία, τον λαϊκισμό και τον Φαραϊσμό! Τα ΟΡΑΜΑΤΑ θέλουν ψυχή και σίγουρα όχι...Τσέπελη, Μούρκα, Παπασταματίου και τέτοιου είδους εκδρομές!Κόντρα στο πλήθος, γράφεται η ιστορία...κι έρχεται η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου